In memoriam SAVARIA habverő és dagasztógépek

Sajnos a Savaria gyártói története drámai fordulatot vett, a gazdasági válság ezt a sütőiparban és a cukrásziparban oly népszerű céget sem kímélte meg, 2008 tavaszán végleg bezárta kapuit.

Több évtizedes tevékenység és sok ezer eladott gép után (amelyek közül sok még mai is termel), így ért szomorú véget a magyar és nemzetközi pékségek és cukrászatok egy legendás szállítója.


Szerencsére itt vannak a Caplain gépek, amely továbbviszik a Savaria hagyományokat!


Miért gondoljuk, hogy a CAPLAIN gépek valóban jogos örökösei a Savaria univerzális gépeinek?

 

Nos, kevesen tudják, hogy a Machines Caplain, amellett, hogy több mint 30 évig forgalmazta saját márkanevén a Savariákat a világon mindenütt, Amerikától Dél-Kelet Ázsiáig, Ausztráliáig, jelentősen és közvetlenül hozzájárult a Savaria gépek műszaki fejlesztéséhez is.

A Savaria fejlődése és minősége hűen tükrözte a mindenkori piaci igényeket, amelyeket a Caplain műszaki elvárásai és támogatása kiemelten fogalmaztak meg.

A Savaria exportot az utolsó 15 évben társaságunk végezte. Mindenhol nagyra értékelték robosztus, megbízható kivitelüket, időtálló mechanikus megoldásaikat, tudjuk, hogy milyen legendás teljesítményre voltak képesek. Tudjuk mit kell annak teljesíteni, aki az örökébe kíván lépni.

A Savaria megszűnése a Caplain-t is továbblépésre késztette, így születtek meg a szellemiségében Savaria értékeket továbbvivő BT...F sorozat tagjai, amelyek azóta sikeresen vették át a korábbi Savaria gépek helyét a Caplain világpiaci értékesítésében.

Savaria dagasztógép

Who is Online

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi