Zsemleformázó kiflisodró
Ezen az oldalon a péksütemény- és baguette formázás automatizált gépei mutatjuk be.
Az FB050D és FB051D formázógépek mindegyike alkalmas egyedi elképzelések szerinti termék (pl. buci, briós stb.) előállítására is, a különbség az elérhető végtermék méretekben van.
A Caplain-től, mint francia cégtől, nem meglepő egy professzionális baguette formázó gép. Természetesen a francia pékségek igényei szerint fejlesztették ki, Franciaországban is ezzel készül az eredeti baguette!
FB050D zsemleformázó
- minden fajta zsemle, buci, briós, szendvics, egyedi kenyér formázására tervezték
- tésztasúly: 10-100 gr.
- max. tésztaszélesség: 160 mm
- asztalra helyezhető
- inox gépház
- óránkénti teljesítmény: kb. 2500 db
- tészta adagolás inox garaton keresztül
- fogadó filcszőnyeg
- Extra: gördíthető kerekes állvány
FB051D zsemleformázó
- minden fajta zsemle, buci, briós, szendvics, egyedi kenyér formázására tervezték
- tésztasúly: 10-250 gr.
- max. tésztaszélesség: 250 mm
- asztalra helyezhető
- inox gépház
- óránkénti teljesítmény: kb. 2500 db
- tészta adagolás inox garaton keresztül
- fogadó filcszőnyeg
- Extra: gördíthető kerekes állvány
FB08J baguette formázó
- asztalra helyezhető
- tésztasúly: 50-1200 gr.
- 3 hengeres:
- - 1 henger: előnyújtás
- - 2 henger: nyújtás
- szalagleoldás
- merev nem deformálódó gépház
- tésztabetöltés inox garaton át
- sorszalag leoldás
- nem deformálódó szalag « whooltop » minőség
- Extra:
- - állítható görgőkerekes állvány
- - belépő szalg
- - kilépő szalag (sebesség: 3 m/min; hossz. 1,5 m)
- - 2. sebesség
Nagy teljesítményű croissant- és kifli sodró gép, a hatékony gyártás elengedhetetlen eszköze.
|
|